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Films, bubbles, and foams of champagne winesVIGNES-ADLER, Michèle; ROBILLARD, Bertrand.Société française de chimie. sd, pp 154-169, isbn 2-86883-619-4, 1Vol, 16 p.Conference Paper

The impact of base wine filtration on Champagne foam behaviorVIAUX, L; MORARD, C; ROBILLARD, B et al.American journal of enology and viticulture. 1994, Vol 45, Num 4, pp 407-409, issn 0002-9254Article

Definition of quality classes for champagne cork stoppers in the high quality rangeLOPES, F; PEREIRA, H.Wood science and technology (Print). 2000, Vol 34, Num 1, pp 3-10, issn 0043-7719Article

Contrôle prédictif de la production de levains : Associations des réseaux de neurones et d'un modèle de mesure : L'automatique dans l'agro-alimentaire = Predictive control of yeast productionTEISSIER, P; PERRET, B; LATRILLE, E et al.REE. Revue de l'électricité et de l'électronique. 1996, Num 7, pp 82-87, issn 1265-6534Article

Etude des macromolécules des vins de Champagne = Study of macromolecules in Champagne winesTUSSEAU, D; VAN LAER, S.Sciences des aliments. 1993, Vol 13, Num 3, pp 463-482, issn 0240-8813Article

Quelques apports de l'analyse factorielle multiple à l'analyse de données sensorielles = Contribution of multiple factor analysis to sensory data studyPAGES, J.Journal international des sciences de la vigne et du vin. 1996, Vol 30, Num 4, pp 221-236, issn 1151-0285Article

Tubomachine blade vibrationRAO, J. S.The Shock and vibration digest. 1987, Vol 19, Num 5, pp 3-10, issn 0583-1024Article

Le choix des caractéristiques des sections périphériques des aubes tournantes des derniers étages des puissantes turbines à vapeurMAJORSKIJ, E. V; KULIKOV, V. D; TROYANOVSKIJ, B. M et al.Teploenergetika (Moskva, 1954). 1987, Num 8, pp 62-64, issn 0040-3636Article

Contribution à l'étude des propriétés moussantes des vins de Champagne. Etude quantitative et qualitative des protéines des moûts et des vins de base champenois = Contribution to the study of Champagne wines foaming properties. Quantitative and qualitative study of the musts and the Champagne base wines proteinsMarchal, Richard; Maujean, A.1995, 162 p.Thesis

Un bloc froid pour le champagne = A refrigerating plant for Champagne wineRevue pratique du froid et du conditionnement d'air. 1992, Num 745, issn 0370-6699, p. 6Article

Champagne wine polyphenols protect primary cortical neurons against peroxynitrite-induced injuryVAUZOUR, David; VAFEIADOU, Katerina; CORONA, Giulia et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2007, Vol 55, Num 8, pp 2854-2860, issn 0021-8561, 7 p.Article

Influence des macromolécules et des particules sur la stabilité des mousses de solutions hydroalcooliques complexes: Application aux vins de Champagne = Influence of macromolecules and particules on the foam stability of complex hydroalcoholic solutions: Application to the wines of ChampagneSenee, Jérôme; Adler, M.1996, 188 p.Thesis

Influence des protéines sur le comportement de la mousse des vins de Champagne = Influence of proteins on the foam behaviour of Champagne winesMALVY, J; ROBILLARD, B; DUTEURTRE, B et al.Sciences des aliments. 1994, Vol 14, Num 1, pp 87-98, issn 0240-8813Article

The champagne anglePEMBERTON, P. L; CALDER, I; O'SULLIVAN, C et al.Anaesthesia. 2002, Vol 57, Num 4, pp 402-403, issn 0003-2409Article

Le pressurage en Champagne : tradition et innovation = Pressing in Champagne : tradition and innovationPERNOT, N; VALADE, M.Revue française d'oenologie. 1995, Vol 35, Num 153, pp 61-67, issn 0395-899XArticle

Separation of the two major anthocyanins from champagne vintage by-products by gradient elution centrifugal partition chromatographyRENAULT, J. H; THEPENIER, P; ZECHES-HANROT, M et al.Journal of liquid chromatography. 1995, Vol 18, Num 8, pp 1663-1670, issn 0148-3919Article

Découverte d'une forme individuelle nouvelle de Chrysocarabus auronitens ssp auronitens F. dans le département des Ardennes = Discovery of new individual form of Chrysocarabus auronitens ssp. auronitens F in the French ArdennesDACHY, Y.Bulletin de la Société d'histoire naturelle des Ardennes. 1986, Vol 76, pp 28-30, issn 0373-8442Article

Végétation et flore d'un étang Ardennais mis en assec: l'étang de la Motte à Signy-le-Petit (Département des Ardennes, France) = Vegetation and flora of a dried-up pond: The Etany de la Motte at Sugny-le-Petit (Ardennes Deprtment, France)DUVIGNEAUD, J; SOTIAUX, A; SOTIAUX, O et al.Bulletin de la Société Royale de Botanique de Belgique. 1986, Vol 119, Num 1, pp 35-46, issn 0037-9557Article

Simultaneous Monitoring of Gaseous CO2 and Ethanol above Champagne Glasses via Micro-gas Chromatography (μGC)CILINDRE, Clara; CONREUX, Alexandra; LIGER-BELAIR, Gérard et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2011, Vol 59, Num 13, pp 7317-7323, issn 0021-8561, 7 p.Article

Purification and partial biochemical characterization of glycoproteins in a champenois Chardonnay wineMARCHAL, R; BOUQUELET, S; MAUJEAN, A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1996, Vol 44, Num 7, pp 1716-1722, issn 0021-8561Article

Filtration et levures incluses en méthode Champenoise = Filtration and entrapped yeasts for Champagne winemakingBios (Paris). 1990, Vol 21, Num 4, issn 0366-2284, 47 [1 p.]Article

Regeneriertechnologien für erosiv verschlissene Dampfturbinen-Endstufenschaufeln = Techniques de régénération pour des aubes usées par érosion d'étages terminaux de turbines à vapeur = Technologies of reclaiming erosively worn steam turbines end bladesBECKMANN, G; FIEDLER, H; MÜHL, F et al.Schmierungstechnik. 1987, Vol 18, Num 9, pp 278-280, issn 0036-6226Article

Autopsie des cassures: variations sur le thème de la quadrature du cercle = Autopsy of fractures; variations on the theme of the quadrature of the circleDE LEIRIS, H; WAECKERLE, R.Bulletin technique du Bureau Veritas. 1987, Vol 69, Num 11-12, pp 375-379, issn 0007-5752Article

Routine high-performance liquid chromatographic determination of carboxylic acids in wines and Champagne = Dosage de routine, par chromatographie liquide haute performance, des acides carboxyliques dans des vins et du ChampagneTUSSEAU, D; BENOIT, C.Journal of chromatography. 1987, Vol 395, pp 323-333, issn 0021-9673Conference Paper

The effects of carbon dioxide in champagne on psychometric performance and blood-alcohol concentrationRIDOUT, Fran; GOULD, Stuart; NUNES, Carlo et al.Alcohol and alcoholism (Oxford). 2003, Vol 38, Num 4, pp 381-385, issn 0735-0414, 5 p.Article

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